HALLÁSVIZSGÁLAT

Hallásvizsgálat

Ha még soha nem találkozott hallásgondozó szakemberrel, valószínűleg nem tudja, mire számíthat. A hallásvizsgálat során lehetősége lesz jobban megérteni a hallással kapcsolatos igényeit, és megismerheti a lehetséges megoldásokat.

Az első konzultáció alkalmával szó esik az Ön tapasztalatairól, audiológusával megbeszélik az Ön személyes igényeit, elvárásait. Az audiológus szakember hallásküszöb és kellemetlenségi küszöb vizsgálatokat végez más-más frekvencián és hangerővel, majd a mért eredményeket egy hallásgörbén, azaz audiogramon jelöli. A következő vizsgálat a beszédértést térképezi fel, melynek során kiderül, hogy az érintett mennyire érti a beszéd teljes spektrumát, illetve az is, hogy mely mássalhangzók esetében figyelhető meg tévesztés vagy félrehallás.

Ezt követően történik meg a hallásvizsgálat, az eredmények kiértékelése, és azok magyarázatai. Amennyiben Önnek halláscsökkenése van, audiológusa hallókészülék használatát javasolhatja.

 

ÁRLISTA

HALLÁSVIZSGÁLAT: INGYENES

HALLÁSVIZSGÁLAT + AUDIOGRAM: 8.000 Ft

BESZÉDÉRTÉS VIZSGÁLAT: 10.000 Ft

HALLÁSVIZSGÁLAT+ÁLLÍTÁS: 13.000Ft
(máshol vásárolt hallókészülék esetén)

HALLÓKÉSZÜLÉK TISZTÍTÁS: 5.000 Ft + alkatrész
(máshol vásárolt hallókészülék esetén)

AUDIOLÓGIAI ORVOSI SZAKVIZSGÁLAT: 20.000Ft

FÜL-ORR-GÉGÉSZETI ORVOSI SZAKVIZSGÁLAT: 20.000 Ft

KONTROLL SZAKORVOSI VIZSGÁLAT: 18.000 FtPartnereinkFoglaljon hallásvizsgálatra időpontot nálunk még ma, hogy közelebb jusson a tökéletes hallás élményéhez!

Időpontfoglalás