Még több panaszra nyújt megoldást a Tottifon


A Szent István téri Tottifon Hallásvizsgáló Szalon bővíti szolgáltatási palettáját: eddigi, teljes körű audiológiai szakrendelésén most már a fül-orr-gégészeti problémákat is kiszűri.

Dr. Hartai Tamás audiológus, fül-orr-gégész rendszeresen végez audiológiai vizsgálatokat a Tottifon Hallásvizsgáló Szalonban. Januártól már arra is van lehetőség, hogy a vizsgálat során felmerült fül-orr-gégészeti panaszokat orvosolja, akár hallókészülék felírásával. A szaküzlet széles választékban kínálja az OEP által támogatott készülékeket, köztük tölthetőket is.

Az előzetesen bejelentkezett páciensek változatlan nyitvatartás mellett élvezhetik a Tottifon szolgáltatásait, legyen az klinikai szintű hallásvizsgálat, beszédértésre is kiterjedő állapotfelmérés, dobhártyavizsgálat vagy szakorvosi konzultáció. A hétféle gyártó termékeit forgalmazó, magas szakmai színvonalat képviselő hallásvizsgáló szalon természetesen az elem- és illesztékcserében, karbantartásban és tisztításban is segíti ügyfeleit.

Nem érdemes sokáig halogatni a hallókészülék-vásárlást, az elhanyagolt halláskárosodás ugyanis demenciához, csökkent beszédértéshez, a társas kapcsolatok elvesztéséhez, bezárkózáshoz, depresszióhoz vezethet.

– Az egyedi igényeknek, pénztárcának és szakmai javaslatoknak egyaránt megfelelő készüléket olyan személyre szabott beállításokkal adjuk át, amellyel a hétköznapokban maximálisan elégedett lehet a felhasználó – mondja Tóthné Kránicz Zsuzsanna, a Tottifon Kft. ügyvezető-tulajdonosa, aki a tölthető készülékek praktikusságára hívja fel a figyelmet. Ez környezetbarát, többféle típusban kapható a szegedi szalonban: OEP-támogatással is megvásárolhatók, ezért roppant nagy irántuk az érdeklődés. Kihordási idejük 6 év, ekkor használója már újra jogosult a kedvezményre.


PartnereinkFoglaljon hallásvizsgálatra időpontot nálunk még ma, hogy közelebb jusson a tökéletes hallás élményéhez!

Időpontfoglalás