Ha hallókészülék, akkor Tottifon!


Tölthető hallókészülékek a Szent István téri üzletben

 

Miért érdemes a Tottifon Hallásvizsgáló Szalonból választani hallókészüléket? Mert széles választékban kínáljuk az OEP által támogatott készülékeket, köztük tölthetőeket is. Ráadásul itt nem csak a hallás élményét kapja meg: év végéig minden vásárlót ajándékkal lepünk meg.

 

Jelentősen megkönnyíti a hallókészülékkel élők életét az egyszerűen feltölthető készülék. Este – a mobiltelefonhoz hasonlóan – töltőre helyezi, reggel pedig leveszi onnan. A feltöltött készülék 18-21 órán át kiválóan használható. Így nem kell 4-5 naponta az elemcserével bíbelődni.

E környezetbarát készülékek többféle típusa is elérhető a szegedi Tottifon Hallásvizsgáló Szalonban.

- Mivel a tölthető készülékek OEP támogatással is megvásárolhatóak, roppant nagy irántuk az érdeklődés. Kihordási idejük 6 év, ekkor használója már újra jogosult a kedvezményre – tájékoztat Tóthné Kránicz Zsuzsanna, a Tottifon Kft. ügyvezető tulajdonosa.

Ráadásul e modern, vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező készülékekkel a televízió, a telefon közvetlenül a hallókészülékben hallható. Beszédközpontú eszközként fokozottan segítik a könnyebb beszédértést. Két hét próbaidő mellett meggyőződhet arról, valóban megfelelő-e számára a készülék.

Nem érdemes sokáig halogatni a hallókészülék vásárlást, az elhanyagolt halláskárosodás ugyanis demenciához, csökkent beszédértéshez, a társas kapcsolatok elvesztéséhez, bezárkózáshoz, depresszióhoz vezethet.

- Vásárlás után sem engedjük el a vevő kezét, és az egyedi igényeknek, a pénztárcának és a szakmai javaslatoknak egyaránt megfelelő készüléket olyan személyre szabott beállításokkal adjuk át, amelyekkel a hétköznapokban maximálisan elégedett lehet a felhasználó.

Előzetes bejelentkezés mellett klinikai szintű hallásvizsgálatra, beszédértésre is kiterjedő állapotfelmérésre, dobhártyavizsgálatra és Dr. Hartai Tamás fül-orr-gégész rendelésén szakorvosi konzultációra is van lehetőség a hétféle gyártó termékeit forgalmazó, magas szakmai színvonalat képviselő hallásvizsgáló szalonban.

Természetesen az elem- és illesztékcserében, karbantartásban és tisztításban is segítjük az ügyfeleket.


PartnereinkFoglaljon hallásvizsgálatra időpontot nálunk még ma, hogy közelebb jusson a tökéletes hallás élményéhez!

Időpontfoglalás