A jó hallásért nem kell sorban állni!


Kétségei vannak hallása épségét illetően? A maszkhasználat még jobban megnehezíti a beszédértést? A Szent István téri Tottifon Hallásvizsgáló Szalon biztonságos és kényelmes körülmények között, sorban állás nélkül végez hallásvizsgálatot, és egyénre szabott hallókészülékeket kínál.

Pandémia ide vagy oda, ha gond van a hallással, szakemberhez kell fordulni. Azonban többeket megrémíthet a zsúfolt szakrendelőkben gyakran előforduló, nagy türelmet igénylő várakozás.

Gyorsabb, ha a Tottifon Hallásvizsgáló Szalontól kér időpontot – akár klinikai szintű hallásvizsgálatra, beszédértésre is kiterjedő állapotfelmérésre, akár dorbhártyavizsgálatra és szakorvosi konzultációra van szüksége. A hétféle gyártó termékeit forgalmazó, magas szakmai színvonalat képviselő szalon az elem- és illesztékcserében, karbantartásban és tisztításban is segíti ügyfeleit.

A járványügyi szabályozásoknak megfelelő, biztonságos körülmények között történő vizsgálatokra nem kell heteket várnia, napokon belül fogadják a szalon munkatársai.

- Nem érdemes sokáig halogatni az audiológiai vizsgálatot, illetve az indokolt hallókészülék vásárlást, mert az elhanyagolt halláskárosodás demenciához, csökkent beszédértéshez, a társas kapcsolatok elvesztéséhez, bezárkózáshoz vezethet – mondja Tóthné Kránicz Zsuzsanna, a Tottifon Kft. ügyvezető tulajdonosa.

A Szent István téri üzlet széles választékban kínál OEP által támogatott készülékeket – köztük a környezetbarát, tölthető, illetve a maszkhasználat melletti beszédértést is megkönnyítő változatokat. Utóbbiak beszédközpontú eszközként fokozottan segítik a könnyebb beszédértést. Két hét próbaidő mellett meggyőződhet arról, hogy valóban megfelelő-e számára a kiválasztott készülék.

 

Időpontegyeztetés: www.tottifon.hu

Szeged, Szent István tér 3.

Telefon: 30/359-3524, 62/651-222


PartnereinkFoglaljon hallásvizsgálatra időpontot nálunk még ma, hogy közelebb jusson a tökéletes hallás élményéhez!

Időpontfoglalás